tiistai 7. heinäkuuta 2009

Ilmastonmuutos, ilmastonmuutos! Mitä tehdään?

Olen tyhmä, myönnettäköön. Voisiko joku kertoa, miksi suoraan tiehen tehdään mutkia? Miksi kaupunkien keskustojen autoliikennettä vaikeutetaan ja ruuhkautetaan tarkoituksellisesti? Miksi teitä kavennetaan keinotekoisesti? Olemassa olevia ajokaistoja otetaan pois käytöstä. Liikenne seisoo ja moottorit käyvät tyhjäkäyntiä. Jarrutetaan ja kiihdytetään entistä enemmän. Bensiiniä palaa ja ilmansaasteet lisääntyvät. Ilmastonmuutos lisääntyy. Samaan aikaan vaaditaan kaupunkien keskustojen tekemistä entistä vireämmiksi ostospaikoiksi ja oleskelupaikoiksi.

Jos autoilija ajaa autollaan paikasta A paikkaan B, on se taloudellisinta luonnollisesti silloin kun auto kuluttaa vähiten. Tällainen nopeus lienee nykyautoissa useimmiten n. 70-80 km/h. Silloin kun auto kuluttaa vähiten bensiiniä kuljettua matkaa kohden, se myös luonnollisesti saastuttaa vähiten. Nykyiset kaupunkien keskustojen uudet liikennejärjestelyt ovat siis omiaan lisäämään ilmansaasteita!

Kaiken tämän takana ehkä on, niin olen järkeillyt, tarkoitus poistaa autot kaupunkien keskustoista ja tehdä niistä viherpiipertäjien paratiiseja. Nämä neronleimausten saajat vastustavat kaikin voimin automarketteja joita rakennetaan kaupunkien laitamille. Viesti autoilijoille on siis: ÄLKÄÄ TULKO KESKUSTAAN, TÄÄLLÄ EI AUTOJA KAIVATA. ÄLKÄÄ MENKÖ MYÖSKÄÄN AUTOMARKETTEIHIN, SILLÄ SE SAASTUTTAA LUONTOA. OLKAA KOTONANNE JA PYSYKÄÄ SIELLÄ! Henkilöauto on tarpeeton kapistus, ja kaikkien ihmisten tulisi käyttää polkupyörää, apostolinkyytiä ja yleisiä liikennevälineitä. Asuminen on sallittua ainoastaan kaupunkien keskustojen läheisyydessä.

Miten menet huonekalukauppaan ja kuljetat huonekaluja mukanasi kotiin bussilla? Entä lapsiperheen ruokaostokset, joita saattaa helposti kerääntyä 60 kg kerrallaan? Niin, pakkoko sitä nyt lapsia on tehdä, etkö voi elää yksin tai ottaa samaa sukupuolta olevan aviopuolison, sillä se on ympäristöystävällisintä? Ei tarvita edes ehkäisypillereitä, joiden hormonisaasteet ovat jo vaarallisella tavalla kumuloitumassa juomaveteenkin aiheuttaen mm. lapsettomuutta ja naisten takapuolen pienenemistä.

Ilmastonmuutos tulee! Tukkikaa siis kaupunkien keskustat kaistakavennuksin ja pysäyttäkää liikenne ruuhkauttamalla se!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti